Oker zvezdica z lučko

28,00 

Mehke Zvezdice svetijo kot prave zvezdice v temi. Vaš malček se bo zvečer pred spanjem počutil bolj varno, ko mu bo svetila na blazini, vi mu pa lahko preberete kratko pravljico o Zvezdici, ki se je bala teme. Otročki se bodo zelo radi zabavali ob pritiskanju  na Zvezdičin obrazek, saj se bo lučka prižigala in ugašala.

Ob vsakem nakupu priložimo zloženko, pripoved o Zverinici in Zvezdici.  Vaš malček bo ob poslušanju pravljice spoznaval smisel prijateljstva, samozavesti, medsebojne pomoči ter soočenja s strahovi.

Availability: Na zalogi

Šifra: okerzvezdicalucka Kategorija:

Mehke  Zvezdice svetijo kot prave zvezdice v temi. Vaš malček se bo zvečer pred spanjem počutil bolj varno, ko mu bo svetila na blazini, vi mu pa lahko preberete kratko pravljico o Zvezdici, ki se je bala teme .  Otročki se bodo zelo radi zabavali ob pritiskanju na Zvezdičin obrazek, saj se bo lučka prižigala in ugašala.

Zvezdica ima na hrbtni strani žepek na zadrgo. V njem je skrita majhna led lučka na baterije, ki se aktivira na pritisk.  Lučka je popolnoma varna – se ne pregreva. Proizvedene so na Češkem in imajo izjavo o skladnosti EU.   Zraven so priložene 3 baterije.

Na voljo :

  • oker s srebrno nitko ( 75% bombaž, 20% metalna vlakna, 5% elastan, polnilo – 100% poliester)

Velikost : 15cm x 13cm

Starost : 3+

Slike so simbolične, barva se lahko nekoliko razlikuje od barve prikazane na ekranu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Oker zvezdica z lučko”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Shopping Cart